Vaalit ovat nurkan takana -oletko valmis?

Olen vältellyt näiden kotisivujen päivittämistä ja keksinyt jos jonkinlaisia tekosyitä ettei päivityshommiin tarvitsisi ryhtyä. Ja hyvin olenkin onnistunut tässä asiassa – ihan peräti jopa kaksi vuotta!

Syynä ei todellakaan ole se, että kaupunginvaltuutettu Kapaselta olisivat loppuneet poliittiset mielipiteet ja ajatukset ehtyneet, vaan uskon puute. Minun ja ATK laitteiden välillä näet vallitsee ambivalentinen viha-rakkaussuhde. Tunnustan että suurimmaksi osaksi tähän hankalahkoon suhteeseen on vaikuttanut lyhyehkö keskittymiskykyni asioihin, jotka eivät suju niin kuin toivoisin tai niin kuin olen suunnitellut.

Mutta keski-ikäisyys ei näemmä tuokaan mukanaan vain vaatekoon suurentumista ja puuvillan määrän korvaantumista lyckralla, sillä olen ilmeisesti saanut iän myötä kehitettyä myös paineen ja epämukavien asioiden sietokykyä. Niinpä vihdoin ja viimein tartuin tähän epämukavaan asiaan, kirjauduin sivuilleni ja aloin päivittämään niitä ihan ITSE.

Ja kappas. Tässä ne nyt ovat. Päivitetyt sivut.

Taputan itseäni olkapäälle ja jään keräilemään hetkeksi voimia siihen, että pääsen kirjoittamaan teille paikallispoliittisista ajatuksista. Ihan ajan kanssa! 🙂