Katri

Olen syntynyt Forssassa vuonna 1980 ja monien vaiheiden jälkeen päätynyt asumaan ja työskentelemään Turkuun ja sieltä Kaarinaan. Koulutukseltani olen Sosionomi (YAMK) ja toimin tällä hetkellä lähiesimiehenä ja vastaavana perheohjaajana lastensuojelun perhekuntoutusyksikössä. Olen työskennellyt sosiaalialalla lastensuojelun kentällä erilaisissa työtehtävissä yli 17 vuoden ajan.

Työkokemusta minulla on ennen valmistumistani niin raviradan toto-kassana ja Euromarket-ketjun kassana työskentelystä seitsemän vuoden ajalta, kuin muutamasta Lontoossa ja Dublinissa vietetyistä työjaksoistakin.

Olen naimisissa ja minulla on kaksi tytärtä. Poliittisen urani aloitin kuntavaaleista 2017. Olen Kaarinan kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen. Toimin myös Maakuntavaltuustossa varajäsenenä, Varsinais-Suomen Vasemmistoliitossa varapuheenjohtajana ja Kaarinan Vasemmistoliitto ry:n puheenjohtajana neljättä kautta. Nyt olen ehdolla jatkokauteen Kaarinan kaupunginvaltuustoon kevään 2021 kuntavaaleissa.

Kansalaisvaikuttaminen ja perhe ovat harrastuksiani, joiden lisäksi pidän matkustelusta, laulamisesta, kansallispuistoissa patikoimisesta ja ystävieni kanssa tapaamisesta naurun ja hyvän ruoan merkeissä.