Katri

Olen syntynyt Forssassa vuonna 1980 ja monien vaiheiden jälkeen päätynyt asumaan ja työskentelemään Turkuun ja sieltä Kaarinaan. Koulutukseltani olen Sosionomi (YAMK) ja toimin tällä hetkellä lähiesimiehenä ja vastaavana perheohjaajana lastensuojelun perhekuntoutusyksikössä. Olen työskennellyt sosiaalialalla lastensuojelun kentällä erilaisissa työtehtävissä yli 15 vuoden ajan.

Työkokemusta minulla on ennen valmistumistani niin raviradan toto-kassana ja Euromarket-ketjun kassana työskentelystä seitsemän vuoden ajalta, kuin muutamasta Lontoossa ja Dublinissa vietetyistä työjaksoistakin.

Olen naimisissa ja minulla on kaksi tytärtä. Poliittisen urani aloitin kuntavaaleista 2017. Olen Kaarinan kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen. Toimin myös Maakuntavaltuustossa varajäsenenä ja Kaarinan Vasemmistoliitto ry:n puheenjohtajana toista kautta. Nyt olen myös ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa Varsinais-Suomen vaalipiirissä Vasemmistoliiton listalla.

Kansalaisvaikuttaminen ja perhe ovat harrastuksiani, joiden lisäksi pidän matkustelusta, laulamisesta ja ystävieni kanssa tapaamisesta naurun ja hyvän ruoan merkeissä.